Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne på denne hjemmeside er kun beregnet til generel information.

Disse oplysninger formidles af Super Spillemaskiner og mens vi bestræber os på, at holde oplysningerne opdaterede og korrekte, giver vi intet udtryk eller garantier af nogen art, udtrykkeligt eller stiltiende, om fuldstændigheden, nøjagtigheden, pålideligheden, egnetheden eller tilgængeligheden i forhold til hjemmesiden eller de oplysninger, produkter, tjenester eller den på hjemmesiden indeholdte grafik til ethvert formål. Enhver tiltro, du placerer på sådanne oplysninger, er derfor strengt på egen risiko.

Under ingen omstændigheder vil vi være ansvarlige for tab eller skade, herunder uden begrænsning: direkte eller indirekte tab eller ethvert tab som følge af tab af data eller tab af overskud som følge heraf eller i forbindelse med brugen af ​​denne hjemmeside.

Gennem denne hjemmeside kan du linke til andre hjemmesider, som ikke ejes/kontrolleres af Super Spillemaskiner.

Vi har ingen kontrol over disse hjemmesiders type, indhold og tilgængelighed. Inddragelsen af ​​eventuelle links betyder ikke nødvendigvis en anbefaling eller tilslutter sig de synspunkter, der er udtrykt i dem.

Nogle links til tredjepartssites (herunder BINGO SITES) BLIVER VIDEREGIVET FOR DIN FORDEL OG FOR AT GIVE YDERLIGERE OPLYSNINGER. VI TAGER INTET ANSVAR FOR INDHOLDET AF LINKEDE HJEMMESIDER. DET ER DIT ANSVAR AT SIKRE DIG, AT DU FORSTÅR BETINGELSERNE OG VILKÅR OG SPILLEREGLER SOM GØR SIG GÆLDENDE FOR DISSE TREDJEPARTER.

BEMÆRK VENLIGST, AT HVOR TREDJEPARTS HJEMMESIDER TILBYDER “GRATIS SLOTS” ELLER “GRATIS SPILLEAUTOMATER” ER DETTE ALTID UNDERLAGT DE GÆLDENDE REGLER HOS DEN SPECIFIKKE UDBYDER. DER KAN VÆRE BEGRÆNSNINGER I FORHOLD TIL HVORDAN DU KAN BRUGE OG / ELLER UDBETALE BELØB ELLER GEVINSTER FRA TILBUD OM ‘GRATIS SLOTS’ ELLER ‘GRATIS SPILLEMASKINER’. SÅDANNE TILBUD GÆLDER NOGENGANGE KUN FOR NYTILMELDTE SPILLERE. REGLERNE KAN VÆRE FORSKELLIGE FRA TILBUD TIL TILBUD OG DU BØR LÆSE VILKÅRENE OG BETINGELSERNE OG REGLERNE FOR TILBUDDET, SOM VIL FREMGÅ AF DEN SPECIFIKKE TREDJEPARTS HJEMMESIDE. VED TVIVLSSPØRGSMÅL BØR DU KONTAKTE KUNDESUPPORT HOS DEN PÅGÆLDENDE UDBYDER.

Vi gør alt for, at holde hjemmesiden online og for, at den fungerer hurtigt. Imidlertid, påtager Super Spillemaskiner sig intet ansvar for og er ikke ansvarlig for, at hjemmesiden er midlertidigt utilgængelig på grund af tekniske problemer uden for vores kontrol.

Med venlig hilsen,

Super Spillemaskiner Ledelsen