Karamba

Få en 100% bonus op til 2000 kr hos Karamba!

+ 120 spins

100% Bonus

Hvordan man hævder

  • Trin 1: Klik her for at besøge Karamba!
  • Trin 2: Klik 'Spil Nu' for at registrere dig
  • Trin 3: Du vil få 20 bonus spins så snart du har tilmeldt dig der
  • Trin 4: Gør krav på 100% op til 2000 kr på din første indbetaling, med 20 bonus spins (Minimum indskud 100kr.)
  • Trin 5: Få yderligere 40 spins på din anden indbetaling

20 gratis spins ved registrering, og 20 spins og 100% Match Up Bonus på første indskud (min. 100 kr.) op til 2.000 kr., 40 ekstra spins tildeles efter et indskud på 2. dagen (min. 100 kr.), og endnu 40 ekstra spins tildeles efter et indskud på 3. dagen (min. 100 kr.). Spins er gyldige i 24 timer fra modtagelsestidspunktet.

Karamba Anmeldelse

Om Karamba

Karamba gjorde sin entré på scenen tilbage i 2005 og skabte hurtigt et navn for sig selv i hele Europa med deres unikke typer af online slots. Ekstremt populær i Sverige og fyldt til bristepunktet med både klassiske og nye spil, fremstår dette som et af vores foretrukne steder at spille slots lige nu.

Kampagner

Udover den saftige velkomstpakke finder du masser af muligheder for, at holde dit indestående på plussiden med regelmæssige månedlige og endda daglige tilbud, så snart du tilmelder dig. Tidligere har de givet gratis spins, adskillige bonusser og meget, meget mere, så hvem ved hvad der venter dig? Skynd dig derover og find ud af det!

Fantastiske spilleautomater

Men hvad med spilleautomaterne? Vi er glade for at kunne sige, at der virkelig er noget for enhver smag. Karamba kan prale af et fantastisk spil bibliotek med mere end 200 spilleautomater, skrabelodsspil og Casinospil som du kan fornøje dig med, lige så snart du tilmelder dig. Der er alle dine gamle favoritspil, som Raging Rhino og Mighty Sphinx, plus et spændende udvalg af originale titler finder du ikke andre steder. Bare tag et kig på listen “Seneste vindere” på deres hjemmeside og se, hvor meget du kan vinde – man kan ikke andet end elske de progressive jackpots!

Loyalitetstilbud

De ved virkelig også, hvordan man skal tage hånd om sine spillere. Point er ensbetydende med præmier hos Karamba hvor hver eneste indsats tjener dig bonuspoint til deres fantastiske VIP-program. Spin din vej op ad loyalitetsstigen for at låse op for en række topklasse-godbidder, herunder bonuskontanter, eksklusive turneringer og endda gratis spil. Jo mere du spiller, jo mere får du tilbage så kom i gang allerede nu!

Kundeservice

Først og fremmest ønsker Karamba at deres spillere skal en tilfredsstillende oplevelse. De tilbyder en række sikre betalingsmetoder og bruger sikkerhedsgodkendt software til deres spil. Skulle du opleve problemer, så er de altid klar til, at hjælpe dig med at få styr på problemet. Deres kundeservice er åben 7 dage om ugen, og du kan også kontakte dem via email.

Populære Spillemaskiner

Fortunium

Dette spil har et futuristisk retro tema med nogle sjove bonusfunktioner. Det kombinerer et art deco-look med nogle episke gevinster, gå ikke glip af det.

Twin Spin

Med forbundne hjul og overvældende bonusser vil du elske dette spil. Det er ret nemt, og du kan lære spillet på ingen tid.

Starburst

Dette lyse og spændende spil giver dig chancen for at vinde stort. Med ekspanderende wild symboler og lokkende gameplay kan du ikke gå galt i byen med dette spil.

Regler og vilkår

Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere, og er gyldig i 2 måneder fra tilmeldingsdato.
Spins og Match Up Bonus bliver tildelt således: 40 spins og 100% Match Up Bonus på første indskud (min. 100 kr.) op til 2.000 kr., 40 ekstra spins tildeles efter et indskud på 2. dagen (min. 100 kr.), og endnu 40 ekstra spins tildeles efter et indskud på 3. dagen (min. 100 kr.). Spins er gyldige i 24 timer fra modtagelsestidspunktet.
Gevinster vundet på de 40/40/40 ekstra spins skal omsættes 35x.
Bonussen, der kræver indskud, skal omsættes 35x.
Læg mærke til, at indsatser på forskellige spil bidrager forskelligt til fuldførelse af omsætningskravet Omsætningskrav , og at der tillige gælder andre vilkår, som kan læses her: Bonuspolitik 
Denne mail er sendt på vegne af Karamba.dk, Kalvebod Brygge 39-41, 1560 København V.

Ophavsret 2016- All rettigheder forbeholdes. Karamba.dk er et brand ejet af ASG Technologies Ltd., en virksomhed, som er registreret under Britiske Jomfruøer lovgivning. Virksomhedens registrerede adresse er 3076 Sir Francis Drake’s Highway, P.O. Box 3463, Road Town, Tortola, British Virgin Islands. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt 1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.

Denne spiludbyder samarbejder med superspillemaskiner.dk, og vi modtager betaling, når vores kunder benytter sig af spiludbyderens tilbud.

X
Websitet anvender cookies. Find ud af mere…