Privatlivspolitik

Super Spillemaskiner – et produkt fra Little Star Media Limited

  1. Introduktion

Vi er forpligtede til at beskytte dine personoplysninger. Nærværende privatlivspolitik (“Politik”) vil informere dig om, hvordan vi passer på dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside, og den fortæller dig om dine privatlivsrettigheder som tilmeldt kunde og bruger af hjemmesiden under Persondataforordningen 2016/679 (“GDPR”).

Vi kan af og til ændre nærværende politik ved at opdatere denne side.

Super Spillemaskiners hjemmeside er ikke beregnet til brug for personer under 18 år og/eller personer bosiddende uden for Danmark. Vi indsamler ikke bevidst data i relation til børn.

  1. Kontaktoplysninger

Little Star Media Limited er den registeransvarlige og er ansvarlig for dine personoplysninger (kollektivt benævnt som “Firmaet”, “vi”, “os” eller “vores” i nærværende Politik). Vi er et firma, som er registreret i Storbritannien med CVR-nummer 5957310. Vores hovedkontor ligger på Suite 478-480, Exchange House, 450 Midsummer Boulevard, Milton Keynes, MK9 2EA.

Vi har udnævnt en databeskyttelseschef (“DPO”), Caroline Sugrue. DPO’en er ansvarlig for at føre tilsyn med implementering af nærværende Politik og med overholdelse af GDPR samt anden lovgivning i forbindelse med databeskyttelse. Hvis du har spørgsmål til nærværende Politik, herunder eventuelle anmodninger om at udøve dine juridiske rettigheder, bedes du kontakte vores DPO på: dpo@littlestarmedia.com.

 

Du har til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet, som er den tilsynsførende myndighed, vedrørende spørgsmål om databeskyttelse (www.datatilsynet.dk). Vi vil dog meget gerne have chancen for selv at tage os af dine spørgsmål, før du kontakter Datatilsynet, så vi beder dig venligst kontakte os først. Vi vil altid gøre, hvad vi kan, for at løse et eventuelt problem for dig.

 

 

  1. Dine rettigheder

I henhold til lovgivningen om databeskyttelse har du nogle rettigheder, vi skal gøre dig opmærksom på. GDPR angiver følgende rettigheder, som gælder for dig (se venligst de angivne dele af nærværende politik for yderligere oplysninger):

  1. Ret til indsigt (Del 9);
  2. Ret til adgang (Del 10);
  3. Ret til berigtigelse (Del 11);
  4. Ret til sletning (også kendt som “retten til at blive glemt”) (Del 12);
  5. Ret til begrænsning af behandling (Del 13);
  6. Ret til dataportabilitet (Del 14);
  7. Ret til indsigelse (Del 15).

Hvis du ønsker at udøve nogle af de ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte vores DPO.

 

  1. De oplysninger, vi indsamler om dig

GDPR definerer personoplysninger som alle de oplysninger, der relaterer sig til en identificeret eller identificerbar fysisk person; en identificerbar fysisk person er én, der kan identificeres, direkte eller indirekte, i særdeleshed ved hjælp af f.eks. et navn, et identifikationsnummer, opholdssted, en onlineidentifikator, eller ved hjælp af den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet for den pågældende fysiske person. Det omfatter ikke oplysninger, hvor identiteten er fjernet.

 

Typer af oplysninger Formål med oplysninger Lovgrundlag
Identitetsoplysninger, herunder:

navn, brugernavn eller lignende identifikator, titel, køn

For at identificere dig som bruger, så vi kan levere serviceydelser til dig og kommunikere med dig i forbindelse med din registrering på Super Spillemaskiners hjemmeside. Samtykke
Kontaktoplysninger, herunder:

E-mailadresse

Mobilnummer

Vi mailer tilbud om spil og nyhedsbreve til brugere, som har givet samtykke til at modtage sådanne. Brugere vil normalt modtage e-mails op til tre gange om ugen, men ved bestemte lejligheder kan det være op til fire gange om ugen.

 

Brugere kan modtage tilbud om spil og information om hjemmesiden via SMS, hvis de har givet samtykke til at modtage sådanne. Brugere vil normalt modtage SMS op til to gange om ugen, men ved bestemte lejligheder kan det være op til tre gange om ugen

 

Vi vil bruge kontaktoplysninger til at informere dig om ændringer i vores politikker og betingelser og vilkår.

 

Vi deler også dine personoplysninger med Facebook, som hjælper os med at vise dig relevant indhold og finde lignende brugere, som kunne være interesserede i vores serviceydelser.

Samtykke

 

Nødvendigt for at overholde en retsmæssig forpligtelse

IP-adresse Bruges som en faktor til at klarlægge robotadfærd og opfange ondsindet eller mistænkelig software. Nødvendig for vores legitime interesser for at sikre, at vores hjemmeside ikke bruges af maskinelle læringsværktøjer eller andre ikke-menneskelige aktører.
Geografisk placering Bruges til at klarlægge svigagtig robotadfærd og til at opfange, om du er berettiget til at bruge vores hjemmeside. Nødvendig for vores legitime interesser for at sikre, at vores hjemmeside ikke bruges af maskinelle læringsværktøjer eller andre ikke-menneskelige aktører.
Tekniske oplysninger, herunder:

Enhedsskærmstørrelse

Browseroplysninger om enhedstype

Foretrukket sprog

Hotjar

Vi bruger Hotjar for bedre at forstå vores brugeres behov og for at optimere denne service og oplevelse (f.eks. hvor meget tid, de bruger på hvilke sider, hvilke links, de vælger at klikke på, hvad brugerne kan lide og ikke kan lide osv.). Dette gør det muligt for os at udvikle og vedligeholde vores serviceydelser med feedback fra brugerne. Hotjar bruger cookies og anden teknologi til at indsamle oplysninger om vores brugeres adfærd og deres enheder (især enhedernes IP-adresser (kun opsamlet og gemt i anonymiseret form), enheders skærmstørrelser, enhedstyper (unikke enhedsidentifikatorer), browseroplysninger, geografisk placering (kun land) samt foretrukket sprog på vores hjemmeside).

 

Hotjar gemmer sådanne oplysninger i en pseudonymiseret brugerprofil. Vi bruger ikke (og det gør Hotjarheller ikke) sådanne oplysninger til at identificere individuelle brugere eller til at matche dem med yderligere oplysninger om en individuel bruger. Se yderligere oplysninger på Hotjars privatlivspolitik ved at klikke på dette link: https://www.hotjar.com/privacy.

 

Frameld:

Du kan fravælge oprettelsen af en brugerprofil, at Hotjar gemmer oplysninger om din brug af vores site, og at Hotjar bruger sporings-cookies på andre hjemmesider ved at følge dette link: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out

 

Cookies og analytics

Vi bruger Google Analytics på denne hjemmeside. Derfor kan tredjepartsudbydere, herunder Google, vise vores annoncer på sider på internettet. Google Analytics-funktioner, som er blevet implementeret, bruges til Display Advertising (herunder Google Display Network Impression Reporting, integration af DoubleClick Campaign Manager eller Google Analytics Demographics og Interest Reporting).

 

Vi (og tredjepartsudbydere inklusiv Google) bruger førstepartscookies (som f.eks. Google Analytics-cookien) og tredjepartscookies (som f.eks. DoubleClick-cookien) sammen for at informere, optimere og servicere annoncer på baggrund af tidligere kundebesøg på vores hjemmeside. Vi bruger også sådanne cookies til at rapportere, hvordan vores indtryk fra annoncer og andre annoncetjenester, samt interaktion med dem, hænger sammen med besøg på vores site.

 

Vi bruger Google Analytics Demographics og Interest Reporting til at rette reklamer mod brugere, som har en højere sandsynlighed for at være interesserede i vores produkter. Vi kan også bruge tredjepartskundedata (som f.eks. alder, køn og interesser) til at hjælpe os med at guide vores hjemmeside til bedre at kunne imødekomme forbrugernes behov og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen.

 

Frameld: Ved hjælp af indstillingerne for annoncer kan du fravælge Google Analytics for Visning af annoncer og tilpasse Google Display Network-annoncer. Se mere her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Sådan bruger vi cookies:

En cookie hjælper os f.eks. med at analysere internettrafikken og fortælle os, hvornår du besøger en bestemt side. Dette gør det muligt for os at forbedre din brugeroplevelse, når du besøger Super Spillemaskiner, ved at placere cookies på din computer.

 

Cookies tillader internetprogrammer at svare dig som enkeltperson. Internetprogrammet kan skræddersy dets handlinger til dine behov, ønsker og fravalg ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

 

Vi bruger cookies, der logger trafik, til at identificere, hvilke sider der bruges. Det hjælper os med at analysere trafikdata og forbedre vores hjemmeside, så den er skræddersyet til kundernes behov. Vi bruger kun sådanne oplysninger til statistiske analyseformål, og derefter slettes oplysningerne i vores system.

 

For at finde ud af mere eller for at ændre, hvordan cookies interagerer med din computer, kan du klikke her.

Samtykke

 

Nødvendig for vores legitime interesser for at vi kan yde administration og IT-tjenester og for at undersøge, hvordan brugerne bruger vores produkter.

Analytiske oplysninger Vi bruger analytiske oplysninger til at forbedre vores hjemmeside, produkter/tjenester, markedsføring og brugeroplevelser. Nødvendig for vores legitime interesser (for at undersøge, hvordan brugerne bruger vores produkter, for at udvikle dem, for at få vores firma til at vokse sig større og for at informere om vores markedsføringsstrategi)

 

Nogle af de ovenstående grunde til bearbejdning vil overlappe, og der kan være flere grunde, der retfærdiggør vores brug af dine personoplysninger.

Vi indsamler ikke nogen bestemte kategorier af personoplysninger om dig (dette omfatter detaljer om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske holdninger, sexliv, seksuel orientering, politiske holdninger, medlemskab af fagforening, oplysninger om dit helbred samt genetiske og biometriske oplysninger). Vi indsamler heller ikke oplysninger om domme eller forbrydelser.

Vi indsamler og bearbejder personoplysningerne i henhold til ovenstående på følgende måder:

  1. direkte fra dig f.eks. via korrespondance med dig, oprettelse af en konto, tilmeldinger og brug af vores hjemmeside;
  2. via software, automatiseret teknologi eller interaktion med vores hjemmeside (vi indsamler oplysninger ved hjælp af cookies og lignende teknologi) og
  3. via tredjeparter.

Vi indsamler, bearbejder og gemmer kun personoplysninger til de særlige formål, der er angivet ovenfor (eller til andre formål, der udtrykkeligt er tilladt ifølge GDPR).

Vi vil informere dig om formålet eller formålene, til hvilket/hvilke vi bruger dine personoplysninger. Se venligst Del 9 for flere oplysninger om, hvordan du holder dig informeret.

Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browsercookies eller til at give dig besked, når hjemmesider bruger eller tilgår cookies. Hvis du deaktiverer eller afviser cookies, skal du være klar over, at dele af denne hjemmeside kan være utilgængelig eller ikke virke korrekt. Se flere oplysninger om de cookies, vi bruger, i vores Cookiepolitik.

 

  1. Sådan bruger vi dine personoplysninger

Vi vil kun bruge dine personoplysninger i de tilfælde, hvor loven tillader os det. Almindeligvis vil vi bruge dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

  1. du har givet samtykke til bearbejdning af dine personoplysninger til ét eller flere formål;
  2. hvor vi skal udarbejde den kontrakt, vi har indgået med dig;
  3. for at overholde en retsmæssig forpligtelse;
  4. for at beskytte dine interesser (eller en andens interesser) eller
  5. for vores legitime interesser (eller en tredjeparts), undtagen hvor sådanne interesser tilsidesættes af dine fundamentale rettigheder og privilegier.

Vi vil måske videregive dine personoplysninger til tredjeparter (som angivet herunder) og til tredjeparter, som vi måtte vælge at sælge, overdrage vores aktiver til eller sammenlægge dele af vores firma med. Alternativt kan vi ønske at erhverve andre virksomheder eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring med vores firma, kan ejerne bruge dine personoplysninger på samme måde som angivet i nærværende Politik.

Vi kræver, at af alle tredjeparter skal respektere sikkerheden af dine personoplysninger og behandle dem i overensstemmelse med loven. Vi giver ikke vores tredjepartsserviceudbydere tilladelse til at bruge dine personoplysninger til egne formål, og vi giver dem kun tilladelse til at bearbejde dine personoplysninger til specifikke formål og i overensstemmelse med vores instrukser.

Vi vil måske videregive dine personoplysninger til følgende tredjeparter:

  1. serviceudbydere (herunder markedsførings- og digitale analytikere) som f.eks. Hotjar, Reportdash, Mozenda, Microsoft, Google Analytics, IBM, Voodoo, Cake, Digital Ocean; IBM United Kingdom Limited; Reactful Inc.; Bulk SMS Limited; Accelerize Inc. og Facebook;
  2. annoncenetværk;
  3. udbydere af informationssøgning;
  4. bank- og betalingstjenester;
  5. professionelle rådgivere og
  6. retshåndhævende myndigheder i Storbritannien.

 

Du kan til enhver tid bede os eller tredjeparter om at stoppe med at sende dig markedsføringsbeskeder ved at følge frameldelseslinket i enhver markedsføringsbesked, vi har sendt til dig, eller ved at kontakte os.

 

Hvis du fravælger at modtage sådanne markedsføringsbeskeder, vil det ikke gælde for vores behandling af dine personoplysninger, som vi bearbejder til ikke-markedsføringsmæssige formål. Hvis du også gerne vil have os til at stoppe med dette, bedes du informere os ved at udøve dine rettigheder som angivet i nærværende politik, nærmere bestemt i afsnit 11, 12 og 16 herunder.

 

  1. Oplysningers nøjagtighed og ajourføring af oplysninger

Det er vigtigt, at personoplysninger, vi har om dig, er nøjagtige og aktuelle. Du bedes informere os, hvis dine personoplysninger ændrer sig, mens du har en relation til os. Du har ret til at anmode om berettigelse af de personoplysninger, vi har om dig, som angivet i Del 11 herunder.

 

  1. Opbevaring af oplysninger

Vi opbevarer ikke dine personoplysninger længere, end det er nødvendigt i lyset af det formål eller de formål, som personoplysningerne oprindeligt blev indsamlet til, gemt og bearbejdet. Vi kan opbevare dine personoplysninger i en længere periode i tilfælde af en reklamation, eller hvis vi med rimelig grund mener, at der udsigt til retsforfølgelse i forhold til vores relation til dig.

Når der ikke længere er brug for personoplysningerne, vil vi tage alle rimelige skridt til at slette eller på anden måde skaffe os af med dem så hurtigt som muligt.

Hvis du er en aktiv bruger, vil vi opbevare dine personoplysninger i al den tid, hvor du aktivt har kontakt med vores side eller produkter, og i en yderligere periode på tre måneder fra den dato, hvor du senest har kontakt dermed. Derefter bliver du en inaktiv bruger, og vi vil sætte dig på en midlertidig inaktivliste i en periode på to år, hvorefter vi vil slette oplysningerne om dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage direkte markedsføring fra os, vil vi sætte dine oplysninger på en spærreliste, hvor de ikke vil blive brugt, og du vil blive slettet fra denne liste, når der er gået fem år.

Hvis du ønsker oplysninger eller har andre anmodninger vedr. oplysninger, kan du kontakte vores DPO, Caroline Sugrue, på: dpo@littlestarmedia.com.

 

  1. Sikker bearbejdning

Vi har iværksat passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig håndtering samt mod utilsigtet tab, ødelæggelse eller beskadigelse. Desuden begrænser vi adgang til dine personoplysninger til de medarbejdere, repræsentanter, ordregivere og andre tredjeparter, som har et forretningsmæssigt behov for adgang til dem. De vil kun bearbejde dine personoplysninger i henhold til vores instrukser, og de er underlagt en fortrolighedsforpligtelse.

Vi har iværksat procedurer til at håndtere en eventuel krænkelse af personoplysninger, og vi vil informere dig og enhver relevant myndighed om en sådan krænkelse, i de tilfælde, hvor vi er juridisk forpligtede til at gøre det.

 

  1. Vi holder dig informeret

I de tilfælde, hvor dine personoplysninger indsamles direkte fra dig, vil du blive informeret om formålet dermed på tidspunktet for indsamlingen.

 

I de tilfælde, hvor dine personoplysninger fås fra en tredjepart, vil du blive informeret om formålet dermed:

  1. hvis personoplysningerne bruges til at kommunikere med dig, når den første kommunikation foretages;
  2. hvis personoplysningerne skal overføres til en anden part, før overførslen foretages eller
  3. så snart det med rimelighed er muligt og i hvert fald ikke mere end én måned efter, at personoplysningerne er indhentet.

 

 

  1. Din rettighed til adgang

Du kan til enhver tid fremsætte anmodninger om adgang (SAR) for at få mere at vide om, hvilke personoplysninger, vi har om dig, og for at kontrollere, at vi håndterer dem lovmæssigt korrekt.

Hvis du ønsker at fremsætte en SAR, skal du gøre det ved at sende en e-mail til vores DPO på dpo@littlestarmedia.com.

Svar på SAR’er skal normalt gives inden for en måned fra modtagelse. Dette kan imidlertid forlænges med op til to måneder, hvis SAR’en er kompleks, og/eller der er fremsat adskillige anmodninger. Hvis der er behov for sådan ekstra tid, vil du blive informeret derom.

Vi opkræver ikke noget gebyr for at håndtere normale SAR’er. Vi forbeholder os ret til at opkræve rimelige gebyrer for ekstra kopier af oplysninger, som allerede er leveret til dig, samt for anmodninger, der er åbenlyst ubegrundede eller omfattende, i særdeleshed i tilfælde, hvor sådanne anmodninger fremsættes gentagne gange.

 

  1. Berigtigelse af personoplysninger

Du har ret til at anmode os om at berigtige eventuelle unøjagtige eller ufuldstændige dele af dine personoplysninger.

Inden for en måned fra fremsættelsen af din anmodning skal vi rette de pågældende personoplysninger og informere dig om rettelsen. Perioden kan forlænges med op til to måneder i tilfælde af komplekse anmodninger. Hvis der er behov for sådan ekstra tid, vil du blive informeret derom.

I tilfælde af, at nogle af de pågældende personoplysninger er blevet videregivet til tredjeparter, vil sådanne parter blive informeret om eventuelle rettelser, der skal foretages af de pågældende personoplysninger.

 

  1. Sletning af personoplysninger

Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine personoplysninger i følgende tilfælde:

  1. det er ikke længere nødvendigt for os at bearbejde dine personoplysninger til de(t) formål, hvortil de oprindeligt blev indsamlet;
  2. du ønsker ikke længere, vi skal bearbejde dine personoplysninger;
  3. dine personoplysninger er blevet ulovligt behandlet eller
  4. Dine personoplysninger skal slettes, for at vi kan overholde en bestemt lovmæssig forpligtelse.

Medmindre vi har rimelige grunde til at nægte at slette dine personoplysninger, vil vi imødekomme alle anmodninger om sletning og informere dig, når det er gjort, inden for én måned fra modtagelsen af din anmodning. Perioden kan forlænges med op til to måneder i tilfælde af komplekse anmodninger. Hvis der er behov for sådan ekstra tid, vil vi informere dig derom.

I tilfælde af, at dine personoplysninger, som skal slettes, er blevet videregivet til tredjeparter, vil vi informere de pågældende om sletningen (medmindre det er umuligt eller ville kræve uforholdsmæssige ressourcer at gøre det).

 

  1. Markedsføringskommunikation

 

Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke om at modtage markedsføringskommunikation fra os ved at framelde dig vores database. Hvis du ønsker at framelde dig denne tjeneste, bedes du klikke på linket “Frameld” i en hvilken som helst e-mail eller SMS, du har modtaget fra os.

Alternativt kan du kontakte os via linket “Kontakt os” nederst på siden eller ved at sende en e-mail til support@superspillemaskiner.com, skrive “Frameld” i emnelinjen samt angive dit navn og den e-mailadresse og det mobilnummer, du brugte, da du tilmeldte dig.

 

Du må påregne, at der kan gå op til 28 dage, før din anmodning bliver behandlet.

 

  1. Begrænsning af behandling af personoplysninger

Du kan kræve, at vi stopper med at bearbejde de personoplysninger, vi har om dig. Hvis du fremsætter en sådan anmodning, vil vi kun beholde den del af dine personoplysninger (om nogen), der er nødvendig for at sikre, at de pågældende personoplysninger ikke bearbejdes yderligere.

I tilfælde af, at nogen af personoplysningerne er blevet videregivet til tredjeparter, vil sådanne parter blive informeret om de gældende restriktioner for bearbejdningen deraf (medmindre det er umuligt eller ville kræve uforholdsmæssige ressourcer at gøre det).

 

  1. Dataportabilitet

I tilfælde af, at du har givet os dit samtykke til at bearbejde dine personoplysninger på en sådan måde, eller bearbejdningen på anden måde er påkrævet for udarbejdelse af en kontrakt mellem os, har du, i henhold til GDPR, ret til at kræve, at vi overfører dine personoplysninger.

For at fremme retten til dataportabilitet vil vi gøre alle dine gældende personoplysninger tilgængelige for dig som en .csv-fil via e-mail. Hvor det er teknisk muligt, og du anmoder derom, vil dine personoplysninger blive sendt direkte til den pågældende registeransvarlige.

 

  1. Indsigelse mod behandling af personoplysninger

Du har ret til at gøre indsigelse mod, at vi behandler dine personoplysninger, hvor vores retsgrundlag er vores egne legitime interesser, og der er noget ved din særlige situation, der får dig til at ønske at gøre indsigelse mod behandling på dette grundlag, da du føler, at det påvirker dine grundlæggende rettigheder og friheder. Du har også ret til at gøre indsigelse, hvor vi bearbejder dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål. I nogle begrænsede tilfælde kan vi eventuelt påvise, at vi har tungtvejende legitime grunde til at bearbejde dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og privilegier.

  1. Overførsel af personoplysninger til et land uden for EØS

Vi vil måske fra tid til anden overføre (“overføre” omfatter at gøre fjern-tilgængeligt) personoplysninger til eksterne tredjeparter uden for EØS.

Overførslen af personoplysninger til et land uden for EØS vil kun ske, hvis én eller flere tilstrækkelige foranstaltninger, som gengivet i GDPR, er implementeret. Med henblik på dine oplysninger vil dette sandsynligvis være følgende:

  1. overførslen sker til et land, territorium eller én eller flere sektorer i det pågældende land (eller en international organisation), hvor Europa-Kommissionen har fastslået, at dette sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau mht. personoplysninger eller
  2. overførslen sker til et land (eller international organisation), som yder passende sikkerhedsforanstaltninger i form af en juridisk bindende aftale mellem offentlige myndigheder eller instanser; bindende selskabsregler; beskyttelsesklausuler for standardoplysninger vedtaget af Europa-Kommissionen, overholdelse af et godkendt adfærdskodeks, som er godkendt af en tilsynsførende myndighed (f.eks. informationskommissærens kontor), certificering iht. en godkendt certificeringsmekanisme (som sørget for i GDPR); kontraktlige klausuler, der er aftalt og bemyndiget af den kompetente tilsynsførende myndighed, eller forudsætninger, der indsættes i administrative arrangementer mellem offentlige myndigheder eller instanser bemyndiget af den kompetente tilsynsførende myndighed.

 

Du bedes kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om de specifikke mekanismer, som vi bruger, når vi overfører dine personoplysninger uden for EØS.

 

X
Websitet anvender cookies. Find ud af mere…